vimsig.com

efterstädkoma

Jag har nu flyttstädat i dagarna fyra eller nåt. I torsdags och fredags kom mamma på eftermiddagarna (jag går ju på kurs också) och vi bar ut saker och städade. Mattias bar grejer till släpet. Igår bar vi ytterligare saker och fortsatte städa. Idag har jag städat som en tok.

Alla fönster till exempel. Jag gillar normalt treglas. Fast normala treglasfönster brukar ändå inte gå att öppna upp på två ställen. Det kunde man med de här. Vilket ger 6 sidor att torka på varje fönster. Plus de smala vädringsfönstren. Det var 6 sidor till. Jag kommer att ha fin värk i armarna imorgon tror jag.

Det har dammtorkats och avtorkats och fixats. Mattias har haft skitont i ryggen, men ändå varit en hjälte och burit, dammsugit och fixat. Svärmor har varit med både igår och idag och hjälpt till. Nu har vi moppat oss ut genom dörren (hällde ut moppvattnet nere i tvättstugan). Kommer bovärden att klaga på något imorgon är risken stor att jag kommer att jaga honom med moppen.

En annan hjälte som kan nämnas är Anders. Han var med och hjälpte till att bära ut allt från förra lägenheten jag bodde i. Trots att han visste hur mycket saker jag hade så ställde han upp och bar nu igen. Både stora flyttlasset förra lördagen och ett till nu i torsdags. Jag är imponerad och mycket tacksam.

Lördagskvällen var iaf mysig. Vi var hem till Thomas och Annelie och åt tacos och umgicks. Jättegott och väldigt trevligt. Dessutom precis vad vi behövde tror jag, mitt i flytthetsen. Nu ser jag fram emot att bara ha en bostad att fixa i.