vimsig.com

såsigt

Katta Kvack skrev bra i flera inlägg om saker ingen berättar om att tatuera sig. Ärligt talat, det kan vara ganska vidrigt.

Min första tatuering som inte var sÃ¥ stor blödde inte mycket, men var annars ganska geggig. Min andra gÃ¥ng när vi gjorde linjerna till min kurbits sÃ¥ blödde jag en del, men det var ganska ok att ta bort plasten och den var fin efterÃ¥t- Linjer läker snabbt och det guckar inte mycket. Men nu….

Den här gången tatuerade jag mig på en förmiddag. Vi tatuerade tills jag började blöda så pass att det inte var lönt att fortsätta. Sen åkte jag hem för att äta innan jag skulle iväg och jobba. Under tiden jag satt och åt kände jag hur det rann på insidan av armen där plasten inte satt ihop. Blod. Så jag torkade och torkade. Sen tejpade jag med extra sårtejp längst ner så att det inte skulle rinna och skvätta utan hållas på plats.

Det är naturligtvis inte bara blod. Det är en blandning av det, sårvätska, överflödig färg och vaselinet de smörjer en med efteråt innan de sätter på plasten. Men som Katta säger, det blir en sås som inte är helt fräsch när man tar bort plasten. Dessutom är den här geggigare efteråt. Vi har täckt mer yta med färg och det märks.

blodigt

geggigt

Notera att den här bilden är tagen direkt efter tatueringen, alltså sju timmar innan bilderna ovan. Den ser fräschare ut som nygjord än den gör några timmar senare. Och just nu flagar den och är konstant geggig av Bepanthen. Men den kommer ju att bli jättefin!