vimsig.com

skoter och soffa

Det har varit en lugn och skön helg. I lördags var vi först till Borlänge och hälsade på Niclas på jobbet. Provkörde bilar och sen lunch från Max. Sen for vi till stugan för att ta en liten skotertur. Ingen matsäck med eller så, utan bara en liten tur till Rullbo fram och tillbaka.

I Rullbo har de byggt på höjden. För två år sedan fotade jag solnedgången där. Den har nu förändrats en del.

tillvaratagen vind

De låter en hel del. Jag gillar tanken på vinkkraft. Däremot tycker jag att de 115 (!) st som de planerat där uppe är på tok för många på ett och samma ställe. Nu står det vad vi kunde se fem stycken där. Man fascineras av storleken på dem. C tyckte att de var jättecoola.

s-vind-lande högt

Sen for vi hem igen. Köpte pizza, slappade i soffan och snackade skit med Anders som kom över en sväng. Fast C och jag fastnade i hennes Lego Star Wars som visade sig vara skitkul.

fina familjen jag har

Idag har det mest bara slappats och spelats tv-spel. Måste man göra så mycket annat en söndag? Jag tycker inte det. I varje fall har jag inte energi för mer idag. Mer slappande åt folket!

2 Comments

  1. Mia

    LEGO Star Wars är hur kul som helst, älskar det spelet! :)

    1. Maria

      Det är ju det. Och det finns ju en mer omfattande version också till Wii. Skitfränt! :)

Comments are closed.