vimsig.com

är skoterrumpa ett medicinskt tillstånd?

För om det är det så tror jag att jag har det nu. *s* Vi åkte på riktig tur med dottern i släde efter och matsäck och ved medpackat. Åkte upp på Himmelsberget och tittade på vackra utsikten och sen ner till Rullbo och grillade korv. När vi väl kom tillbaka var det mörkt och jag är öm av allt sittande. Första gången den här säsongen, så jag är väl mest ovan.
Utsikt från Himmelsberget.

Utsikt från Himmelsberget.

I Rullbo höll solen på att gå ner.

I Rullbo höll solen på att gå ner.

Plats för grillning och vila.

Plats för grillning och vila.

Utflyktsledare Mattias.

Utflyktsledare Mattias.

Jag med käck mössa.Mattias eldar för grillning.

Jag med käck mössa och Mattias eldar för grillning.

Månen gick upp

Månen gick upp.

När vi kom tillbaka till stugan var det mörkt ute och det var riktigt skönt att få dra av sig täckbyxorna och fara hem. Fast det blev inte långvarigt för Mattias att sitta. Nu är han iväg och hjälper lokala idrottsföreningen med plogning av snö vid hockeyplanen. Jag däremot myser i soffan.

2 Comments

  1. Saija

    Jättefina bilder…. men…

    Vart är EFIT-bilderna då??? :horrified:

  2. Maria

    Va?! Duger inte det här? :horrified: ;)

Comments are closed.