vimsig.com

trossbotten, katt och gäspningar

Ärligt talat. Jag försökte sätta mig ner och blogga tidigare ikväll och ögonen gick helt i kors av trötthet. Resultatet av att jag sov så uselt natten till idag. Slutade med att jag sov en halvtimme på soffan. Men nån slags inbyggd klocka har jag iaf för jag vaknade i perfekt tid för att säga åt dottern att hon skulle lägga sig.
:zzz:

Jag önskar att jag kunde säga att jag jobbat mig trött, men det är Mattias som gör allt jobb. I stort sett iaf. Jag svär invärtes över inte bara mina värdelösa fogar och värken i ländryggen, utan också över min handled som fortfarande inte är bra. Kanhända har jag överbelastat den lite men ändå. *surar*

trossbotten och marken där under

Katten blir mer och mer lik en hund för varje dag som går tror jag. Han jagar pinnar bland annat. Inte bara springer efter den om man släpar den framför honom, utan han springer om man kastar den. Vi överväger att lära honom apportera. Och tänk om man kunde lära honom söka? Han kunde ju hämta nycklar och en massa andra saker.
:g

kisse tuggar på pinnar

Och nej, det blev inget fotat tidigare. Imorgon kanske.