vimsig.com

snöfall och kaos i valhalla

snöfall
Det har snöat ganska så rejält idag och nu är det vackert vintervitt ute. Jag hoppas att det får ligga kvar utan slask och is. Jag har tillbringat en stund med att stå på balkongen och fota snöflingor. Utomhus men ändå under tak. Perfekt.
rekvisita
Sen var det dags att pallra sig ner till dotterns skola där barnen i klassen spelade upp vikingateater för oss föräldrar. Komplett med en häftig intrig och sång.

Efter det var det fika och föräldramöte ihopslaget i ett innan vi avslutade med att titta och lyssna på de barn som spelar instrument. Det gnisslade och pep en lång stund och fnissades när det spelades fel. Men man måste säga att de är duktiga. Allra sist dansade de allihop en rutin som de satt ihop.

Som vanligt blev det sent och jag var trött som en gnu när vi väl kom hem. Jag har inte ens orkat sätta igång tv:n för det där med ljud var inget jag var sugen på. Och jag kommer troligen att somna ganska snabbt.
:yawn: