vimsig.com

så snygg tapet!

Ska inte påstå att vi direkt var pigga imorse. Men vi lyckades kravla oss upp ur sängen iaf och Mattias åkte till Byggmax för att köpa lite golvlist och gipsskivor till badrummet. Under tiden fyllde jag vattenflaskor åt svärisarna eftersom deras vatten hade frusit. De hade visserligen fått fart på det, men det var tydligen ingen trevlig färg på det.

Mina föräldrar kom till huset idag. Min styvpappa tog itu med alla handtagen till lådorna. Och vi har i bara lådor på alla bänkskåp, plus att det tillkommer lådor i köksön som jag ska skruva ihop. Totalt har han skruvat dit 18 handtag plus att han borrat för de 12 som ska sitta på köksön. Det blir iaf skitsnyggt.

snyggaste lådorna i stan

Mattias och svärfar har satt upp gipsskivor i badrummet. Plus att svärfar fixat runt fönstret där inne. Igår slipade Mattias golvet inför spacklingen så nu närmar vi oss ett badrum.

gipsskivor

Jag och mamma attackerade sovrummet. Det enda rummet kvar att tapetsera innan inflyttning. Det är lite kvar ovanför dörrarna och ovanför och under fönstret, men annars är det klart nu. Och vi har gjort det svåra, den mönsterpassade fondväggen. Det blev skitsnyggt och jag är vansinnigt lycklig!

sovrummet

Nu är det en del golvläggning kvar, badrummet och sen diverse lister och sånt. Plus bänkskivor och lite mer eldragning. Men vi närmar oss iaf.

2 Comments

  1. Susanna

    Jag håller med! GOSH! Vilken snygg tapet!! :luv:
    Nu är jag avundsjuk. :angel:

  2. Maria

    Tack! Jo jag är löjligt nöjd med den. :g

Comments are closed.