vimsig.com

renoveringen

Inte officiellt för internet ännu, men jag och Mattias har en plan för vårt boende. Tanken är att vi ska bygga ut och renovera det hus (lilla stugan) han har. I verkligheten finns inte den stora utbyggnationen av köket ännu och inte heller sovrum 1, sovrum 2 och klädkammaren mellan dem. Tanken är att vi ska få plats där och kunna bli sambo.

Status just nu:
Bygglov är beviljat. Vi har börjat riva ut i köket där vi börjar att kolla status på väldigt gamla väggar och golv. Vi har också kapat en massa träd på tomten där vi ska fylla ut och senare bygga garage.

husethuset på utsidan

Vad som inte stämmer på ritningen:

  • Det ska troligtvis vara öppet mellan köket och vardagsrummet även på andra sidan muren så att vi får en lite mer öppen planlösning.
  • Garderob som finns inbyggt vid sovrum 3 (det som gränsar mot köket) är borttaget. Vi tänkte slippa ge oss på den befintliga väggen och satsar på smart inredning istället.
  • Väggdelarna som sticker in i vardagsrummet är rester av gammal yttervägg som sparats eftersom det finns en gammal timmerknut som måste sparas. Fast vi tänker korta ner dem så mycket som möjligt.

Önskelista, rum för rum:

Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 3
Vardagsrum
Kök
Badrum
Hall

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.