vimsig.com

är det vår på riktigt nu?

majbrasa

Det ser grått ut ute idag. Trist och föga vårigt tyvärr. Men igår kväll tog vi oss iaf en sväng ner till Vibberbo för att hälsa på Micke och Maria. Vi har käkat ärtsoppa och korv (jag åt korv jag) i bystugan och så har vi kollat på brasa nere vid sjön.

Mattias var ruggigt trött eftersom han klev upp kl 3 igår morse (natt) för att jobba. Så länge han stod och småhuttrade nere vid brasan höll han sig vaken, men när vi kom hem till Micke och Maria och satte oss i kökssoffan så började ögonen falla igen. Jag var nykter och körde hem. Vi passade på att stanna till på Max för lite nattmat på vägen hem och idag har vi ju fått sovmorgon. Inte alls helt fel.

Nu borde vi egentligen resa oss ur soffan och göra lite nytta här hemma. Det finns ju tusen saker att göra.