vimsig.com

när katten är borta..

När vi åkte iväg så pratade vi med svärfar om vad som stod på tur att göra vid huset, och han sa att han visste ju inte vad han skulle hinna med medans vi var borta.

Jo pyttsan. Han har gjort massor medans vi var i Rättvik. Han har gjort klart sista biten vägg i köket, han har satt i två fönster i sovrummen, han har reglat en vägg på dotterns sovrum och han har satt upp hängrännor på den nya delen.

köksväggen klar och sovrumsväggen reglad

fönster på baksidan

Fönster som inte har spröjs kommer att få det sen. Det gäller fönstret på bilden ovan som sitter i gäst/arbetsrummet och det gäller alla fönstren i burspråket i köket.

Mattias och jag inledde dagen med att hämta fönstren till burspråket. Nu är det bara altandörren som fattas där, men den kommer ju inte förrns vecka 38.

Efter det skjutsade Mattias mig till doktorn och sen åkte han iväg för att hämta plåten till taket med en liten omväg för att hämta upp kryckorna åt mig. Han och Anders satte igång med plåten och jag åkte buss ut till huset när jag var klar hos doktorn. Och Lasse har börjat sätta in fönstren i burspråket i köket.

Lasse fixar med fönstren

Mattias och Anders lägger på takplåten