vimsig.com

livstecken

Man får börja om även om man inte har bloggat på jättelänge, eller hur? Jag saknar lite att dokumentera så jag tänkte att jag ska göra det. Det har ju hänt en hel del under tiden som jag inte bloggat och kanske kommer det samlingsinlägg, mest för att få in allt i arkivet. Men så vill jag ju få med det som händer från och med nu.

Just nu befinner jag mig mitt i min semester. Bra semester. Jag springer, slappar och allmänt tar det lugnt. Som det ska vara alltså. Jag rensar saker och säljer på Tradera och jag ska ta tag i allt som behöver organiseras här hemma tänkte jag. Men om det inte går så fort som jag vill så är det också bra. Huvudsaken att jag inte har ångest över precis allt som förra sommaren när jag spenderade hela semestern med att ha ångest som paralyserade mig totalt.