vimsig.com

tröttheten

Jag har väl känt att jag har varit lite trött och sliten på senaste tiden men idag var första gången någon annan kommenterade det. En av mina jobbarkompisar kommenterade att jag såg trött ut och i en grupp människor som gäspar sig genom fikarasterna utan att hon kommenterat det så känns det som att det finns något där. Nu ska jag försöka lista ut om jag har slarvat för mycket med mitt kalium eller vad det nu kan bero på.

I övrigt går jag och väntar med fasa på att en av kirurgerna på jobbet ska öppna upp mig för att titta inuti. De vill titta på slitsarna som man syr igen i samband med en gastric bypass och se att inte någon av dem har gått upp. Allt i jakten på orsaken till min buksmärta. Jag är inte skitsugen på att opereras mer än nödvändigt men jag är ju inte heller pepp på att gå runt och ha ont titt som tätt som jag har nu.

#72/100