vimsig.com

mellan hagel och lite nervositet

Det här med att vi typ har höstväder nu med kall blåst, regn och hagel vet jag inte riktigt om jag är ok med alls. Jag längtar efter att slippa frysa så fort jag kliver utanför dörren.

Jag är lite smånervös just nu. Imorgon är det PRAO-dag på lasarettet vilket innebär att olika kliniker visar upp sig för 8:or och 9:or i förhoppning om att locka dem till vårdyrket i allmänhet och vår klinik i synnerhet. Jag ska vara med och presentera kliniken vilket innebär att jag får krypa i landstingspyjamasen och samla modet att prata inför folk. Tänk att jag en gång i tiden planerade att bli lärare för ungar just i den storleken. Jag är osäker på om det är tur både för mig och dem att jag inte blev det eller om jag hade vant mig vid det någon gång. Känns ändå som att mitt nuvarande yrkesval är mer rätt för mig.

#38/100