vimsig.com

min fina blå

Idag stod jag på morgonen och funderade på om jag skulle åka bil (svärisarnas inlånade bil eftersom min ju befann sig på reparation efter rådjurskrocken) eller om jag skulle åka buss. Eftersom jag skulle göra magnetröntgen idag resonerade jag som så att om jag skulle behöva lugnande för att klämma in min lätt klaustofobidrabbade kropp i det där röret så kanske jag borde åka buss. Sedan fattade jag ett annat snabbt beslut och tog gympadojorna eftersom mina andra sneakers kändes som att de skulle ge mig skavsår. Båda dessa beslut visade sig vara fantastiskt bra idag eftersom Bilmetro ringde och sa att min bil var färdig att hämta upp. Och där stod jag, med bekväma skor att gå dit i efter jobbet och ingen annan bil att ta hand om och forsla hem. Så oerhört smidigt det blev.

Magnetröntgen gick bra förresten. 45 minuter i den där trånga grejen men jag klarade mig utan lugnande. Fick lyssna på radio när hon inte gav mig instruktioner om att hålla andan eller andas. Jag var orolig innan eftersom jag ju har agraffer i magen men det gick ju naturligtvis så bra så. Nu är det bara att hålla tummarna för att vi hittar vad det är för fel på min mage och att det inte är något farligt.

#36/100