vimsig.com

jag rör på mig

Efter att mest ha hasat runt här hemma efter operationen så tog jag idag steget till att åka in till Ica Maxi och handla med Mattias. Lite småtrött på slutet, men det funkade i övrigt bra. Så skönt att börja komma igång och fungera igen.

Nu planerar vi för en liten tripp till IKEA också för att köpa ett bord till altanen. Jag tänker inte åka själv och baxa ännu. Och vårt bord hänger som en hängmatta på mitten, så jag vill ha något mer stadigt och rakt. Förra året hade IKEA mitt drömbord men då hade jag ju inte råd att handla, nu har jag det och då finns inte bordeländet kvar i sortimentet. Jag är så bitter att bittermandlar är söta i jämförelse. Bah!

Och så letar vi lite smått efter en a-traktor åt C för att ge henne rörlighet och lite mer frihet. Så får hon lite valuta för AM-behörigheten hon tog förra året.

#85/100