vimsig.com

färdigbesiktigad

Idag tog jag mig iväg och besiktigade bilen igen. Efterkontroll av hjullagret som Mattias bytt på bilen. Nu lät hjullagret snällt och glappade inte så bilen är godkänd för ytterligare ett år på vägarna.

Efteråt passade jag på att ta en sväng på IKEA. Köpte skålar att ha som matskålar åt katterna och lakan åt C. Det var ju flera veckor sedan jag var där så jag började väl få abstinens.

Nu sitter jag här och brottas med uppställning av min uppsats och de inledande delarna som ska vara inne på söndag för en första bedömning. Jag har hela tiden våndats över hur lång den skulle vara, men efter att ha slängt in några paragrafer ”lorem ipsum-text” så inser jag att det nog inte är fullt så blodigt som jag tänkt. Det trassliga just nu är den tidigare forskningen och det faktum att jag inte tycks kunna fjärrlåna. I Falun är det bara på Högskolan man kan det och där är jag ju inte student längre. Irriterande när man hittat något man kanske kan ha användning av.

Nu ska jag återvända till läsandet av böcker och noteringar av vad som kan vara bra att använda. Imorgon väntar skrivande hela dagen.

#68/100