vimsig.com

fest och sånt

Jag missade att blogga igår, så nu får jag väl gå i mål en dag sent med det här Blogg100 då. För sluta kan jag ju inte göra.

Gårdagen hade jag fullt upp. Jag åkte till Borlänge för att köpa lite grejer till min bil. Nu är nytt hjullager inköpt plus olja och oljefilter. Så kan vi börja fixa den. Mattias har fixat ny oljetryckskontakt så kan vi byta den eftersom den har larmat en del när Mattias har kört den. När jag har kört den har den varit tyst och snäll och när Mattias körde den igår var den också tyst och snäll. Eftersom det fanns olja i bilen och den gick bra i motorn så gissar vi att kontakten är det som krånglat.

Det blev den del annan shopping också. Jag har köpt mig en sån där liten påse att ha matlådan i, jag köpte jeans och tröja och en väska. Men väskan måste jag tillbaka och byta eftersom en av fickorna var delvis igenlimmad. Lite opraktiskt om man har tänkt förvara saker i den kan jag tycka.

Så idag blir det nog en tur för att göra det, plus att vi ska hämta ut hårfärg åt C som vi beställt. Och vi ska köpa mer flytande föda åt C eftersom hon inte tuggar så bra just nu. Hon piercade tungan igår och är av naturliga skäl lite svullen och öm.

Igår kväll var jag sedan hem till Cicci och Carre. Carre tog examen igår och är nu färdig trafiklärare och det var naturligtvis tvunget att firas. Fick träffa lite nytt folk som bor i närheten av dem också och det var väldigt trevligt. Jag var nykter men det hindrade mig ju inte från att vakna med huvudvärk idag. Jag är lite bitter över att min kropp funkar så. Jag tycker att om jag är så ordningssam och nykter när jag är på fest så ska jag belönas med att må prima dagen efter.

#61/100