vimsig.com

en dag av oändlig väntan

IMGP8260

IMGP8262

Idag har jag varit med C när hon var på antagningsprov för ytterligare två gymnasieprogram. Förra helgen var det frisörprogrammet som hade prov och intervjuer, idag var det estet med inriktning mot dans eller musik.

IMGP8290

Jag spenderade alltså en dag mellan 9 och 15 mestadels sittande på en sån här stol. Den var iofs bekvämare än jag hade trott, speciellt med en kudde som dyna, men inte tillräckligt bekväm för att spendera så mycket tid på. Det tog ju sin lilla tid också med intervjuer, individuella tester och gruppövningar.

IMGP8244

Det fanns både frukt och godis utställt. C hade två kompisar på plats och de tömde mer eller mindre godisskålen. Något som de ansvariga på plats tydligen hade räknat med för i skiftet mellan förmiddagsproven och eftermiddagsproven kom de ut och fyllde på skålarna.

IMGP8288

C har ju dansat en del förut, men det är väl kanske inte den största drömmen just nu. Hon brinner för musiken och det är det programmet hon helst av allt vill komma in på. Så nu håller vi tummarna tills vi får det preliminära beskedet. Sen får vi ta det från det.

IMGP8267

#28/100