vimsig.com

sushi och månadshandling

Vi har ju lagt oss till med vanan att månadshandla. Vuxenpoängen står som spön i backen. Idag var således dagen när det var dags att fylla kyl, frys och skafferi med nödvändigheter. Vi har haft för vana att handla på nätet och sedan bara hämta färdigpackade påsar på Ica Maxi, skitsmidigt, men idag bestämde jag mig för att göra det på det gamla hederliga släpa-på-tung-kundvagn-sättet. Det fanns nämligen en del saker jag ville ha som inte fanns i nätsortimentet.

Vi kan ju säga att det är skitkorkat att ha jackan på sig hela tiden när man gör såna här saker. Sen när man väl baxat sig till kassan och står där lite småsvettig och rödflammig så inser man att det finns en möjlighet att få avstämning också eftersom man självscannar och det vore typiskt lagen om alltings jävlighet om man skulle få det med massor av kassar och en tid att passa när man ska hämta på C som repar med bandet + hinna köpa sushi innan de stänger. Jag hade flyt. Ingen avstämning idag, men jag kommer nog aldrig att sätta mig i den situationen igen. Mer internet-handling och irl-handling när jag inte har en tid att passa efteråt.

Nu sitter jag och surar över att alla betalkanalerna på tv:n är borta. Funkade först att byta kortet, men sen försvann de på extrakortet med. Kundtjänsten är stängd, så jag får gräla på dem imorgon. Dessutom tycks det vara fel på Mina Sidor när man loggar in så jag misstänker att det inte bara är jag som har problem.

#25/100