vimsig.com

på våran altan

IMGP7125

Det här är vår altan. Jag gillar vår altan. Den ligger bra till med kvällssol men träd som skuggar lite. Jag gillar ju inte att sitta i solen och stekas, så det brukar bli ganska lagom för mig. Jag har bara ett problem. Jag skulle vilja ha tak över en del. Ett tak att ha möblerna under så att man slapp torka fastkletat pollen av möblerna. Det räcker liksom med all spindelväv man måste sopa bort. Pollen-kletet är inte kul. Det gör att jag sitter mindre där ute och att jag inte tycker att det känns värt att göra fint, för det kommer ju bara att regna på det ändå. Så just nu lobbar jag för ett tak.

Inget mer, bara ett tak. Jag kan sätta upp myggnät där då och slippa bli uppäten på kvällarna, vilket vore finfint. Det är nämligen mig myggen ger sig på. Hittills i år har jag fem myggbett och Mattias och C har noll. Och det kliar tills jag klöser mig blodig. Bra tips som antingen håller myggen borta eller lindrar klådan från myggbetten mottages tacksamt och belönas med evig tacksamhet och min eviga kärlek.

#34/100