vimsig.com

julbord med förväntat resultat

Idag har vi varit till Gamla Staberg och ätit julbord. Vi provar ju oss runt litegranna och de senaste åren har vi varit till Dössberget och Romme Alpins toppstuga. I år kom turen alltså till Staberg och om det inte varit så mycket folk där inne hade jag nog fotat och visat för det var mysigt. Det är ju en gammal ladugård som det nu är restaurang i.

Maten var god, däremot så har vi ju varit bortskämda med så stort utbud på både Dössberget och Romme, så det här kändes väldigt nedbantat. Men det fanns ägg och gravlax och det är ju mina största favoriter, så jag är inte missnöjd. Som vanligt har vi ätit oss så mätta att det nästan är löjligt. Det är underligt att man föräter sig så varje gång.

Egentligen hade vi tänkt gå på pubkväll ikväll, men vi har blivit sittande i soffan här hemma och det känns inte som att vi kommer iväg någonstans. Det gör mig ingenting. Jag är trött så att svider i ögonen och vill hellre sätta mig och plugga lite för att få bukt med ångesten jag får av grupparbeten.