vimsig.com

några timmars tillfälligt lugn

Igår kväll lämnade jag in bägge tentorna jag svettats över och slitit med. Ekonomisk historia och statsvetenskap är nu förhoppningsvis klart och färdigarbetat. Och om inte väntar omtenta vid jul. Men så långt vill jag inte tänka nu.

Idag ägnar jag mig istället åt att packa. Ikväll sätter jag mig nämligen på tåget för att åka upp till Umeå. Det är dags för registrering på nästa kurs, lite föreläsning och annat. Jag åker nattåg upp och nattåg hem så det blir en blixtvisit kan man säga. Jag längtar redan tills jag kommer hem igen.

Mattias jobbar sent den här veckan så mamma huserar i gästrummet medan jag är borta så att C slipper vara ensam hemma på kvällarna. Lite skönt för henne att slippa fixa maten själv och så. Hade Mattias jobbat tidigt den här veckan hade det ju inte behövts men som det är nu så är det skönt för henne tror jag.

Dessutom får ju mamma chansen att kramas med världens mysigaste katter. Vem skulle inte ta chansen till det?

IMGP6683