vimsig.com

om migrän och andra ting

IMGP6335

Jag vaknade med huvudvärk idag. En sån där som sitter någonstans bakom ögonen och blixtrar. Två Panodil till frukost eftersom det är det enda smärtstillande jag har som jag vet att magen tål och sen for jag till kursen. Jag ville egentligen ligga kvar hemma och dra täcket över huvudet på mig, men eftersom jag dels inte gillar att missa något och dels känner mig som en simulant och fuskare varje gång jag är sjuk så hade jag inte samvete att stanna hemma. Vid lunch hade jag synbortfall men lyckligtvis (och knappast på grund av de två Panodil som var en del av min lunch) så gav det värsta med sig på eftermiddagen.

Imorgon och fredag har vi eget arbete och det ska bli riktigt skönt att få hålla på hemma i eget tempo. Jag har en del som ska skrivas och jag tänker göra det uppallad mot sacken i soffan med bra musik i lurarna och frid i sinnet. Säger jag nu iaf. Imorgon kommer jag säkert att slita mitt hår i frustration över nån formulering.

I mitt nästa liv ska jag bli kastrerad katt i en snäll familj. Ha kattlucka så att jag kan komma och gå som jag vill och ha fri tillgång till god mat och kel med mina människor. Inga bekymmer över att söka jobb eller att nya vardagsrumsbordet nu är så högt att jag inte längre kan skriva bekvämt på datorn när jag sitter här.

1 Comment

  1. Jessica

    Jag skulle också vilja bli en katt i mitt nästa liv!

Comments are closed.