vimsig.com

slappa sköna helg

Det har varit så skönt och lagom slappt i helgen. Vi har inte haft någon stress men har samtidigt inte bara legat på soffan och slappat.

mattias pulsar

Igår var vi upp till stugan. Mattias körde undan snön och jag satt i bilen och fotade honom. Genom bilrutan iofs så det blev inga fantastiska bilder. Det fanns en del snö där, upp till tröskeln på King Caben. Trots att jag mest satt i bilen var jag löjligt lycklig över att få komma ut och se sol. Och så fick vi ju fika hos stuggrannen.

snöslunga på traktor

vacker vinterdag

På kvällen spelade vi tv-spel med Anders och Malin. Avslappnande och väldigt trevligt. Jag har varit så svältfödd på umgänge och att få spendera lördagskvällen med folk man gillar är skitbra.

Idag har vi haft bilbytardag. Det vill säga att vi har sålt Skodan. Och som om inte det var nog så funderar vi nu på om vi ska byta ut Lilla Blå med. Inget bestämt ännu, men det är på funderingsstadiet iaf. Förändringar, förändringar.