vimsig.com

kamera möter kamera

Idag blev det spontan fotostund på kursen. Linda hade tagit med sig sin kamera och som de fotonördar vi båda är så fotade vi snart varandra och andra. Mest varandra. Och allra mest fotade Linda mig.

fyrtal i ego

Jag hade gammalt objektiv på kameran och manuell fokus, vilket innebär att många bilder går åt fanders för mig eftersom jag har svårt att se vart jag har skärpan. Tror att det kanske har att göra med mitt brytningsfel på högerögat? Men jag fick till en fin bild på Linda iaf.

Linda

Vi fick frågan från en skeptisk kursare vad vi ska använda alla bilder till. Både jag och Linda blev lite ställda. För oss båda är det så naturligt att dokumentera allt möjligt. En del bilder använder jag ju här, men mest bara sparar man ju. Det är ju minnen.

kamera möter kamera

Det uppstod en viss munterhet när jag tog fram lilla Ixusen för att fota det två stora kamerorna. Tydligen är jag inte riktigt normal som bär runt på två kameror samtidigt. ;)