vimsig.com

begravning, bilåkning och badrum

mattias och rockyn

Titta vad Mattias lyckades få fart på idag. Det firade vi med att åka åt olika håll. Det är ju nyttigt för mig att köra på egen hand också. Jag åkte till ÖB och köpte ett litet katträd åt kisse så att han har nåt annat än tapeter att klösa på. Inte för att han har klöst mer på tapeten, vi ställde ju matskålarna där så att han inte kommer åt.

Men det är så kul att kunna åka någonstans på egen hand. Jag älskar träningen. Det enda jag ogillar är trånga parkeringar. Men i övrigt känns det ganska lugnt att köra. Det är fantastiskt vad nervositeten avtog efter en godkänd uppkörning.

nästan färdigt badrum

Badrummet blir finare och finare. Matta på golvet och på väggarna är nu på plats. Bården ska dit och sen lite rör. Sen börjar vi närma oss. Jag är så nöjd med hur det blir. Det blir ljust och fräscht och så snyggt!

Mattias har också petat dit den bit hallgolv som fattades och satt dit golvlisterna, så nu är hallen klar så när som på några små lister vid trösklarna.

Begravningen igår var jobbig. Det är så jobbigt att säga farväl till någon som betytt så mycket i ens liv. Min mormor har alltid stått både mig och mamma nära. Hon har berört så mångas liv och det var fint att se hur många som skänkt pengar till välgörande ändamål för att de tänkte på henne.

Det kändes bättre när vi satt ner och åt lite. Släkt och vänner som umgicks. Jag har en förfärlig massa fina släktingar som jag tycker så mycket om. Underbara människor!