vimsig.com

lördag fast det känns inte så

Nej det känns verkligen inte som helg. Förutom att dottern är hemma då och jag har tvingats till tv-spelande med henne. Eller ja, tvingats och tvingats. Det är ganska kul ibland. Beror på vilket spel man spelar också förstås.

Mattias är borta och gräver åt sin jobbarkompis mamma. Vi somnade om efter att larmet i hans mobil ringt och efter en timme eller två ringer hans pappa som håller på att köra ut grävaren. Mattias flyger upp ur sängen medan han svarar.

”Låg du och sov?”
”Nejdå, jag är på väg!”

:g

2 Comments

 1. Johanna

  Haha!

  Varför kan man inte läsa alla din inlägg?

  Trevlig kväll!

 2. Maria

  Jag har användarregistrering på en del inlägg som känns mer privata. Mest handlar det om renoveringen i de inläggen men sen kan det komma att handla om annat. Eller så gör jag fler användargrupper, vi får se.

  Önskar dig med en trevlig kväll!

Comments are closed.