vimsig.com

marknad och regnväder

Idag var det dags för Kofestmarknad. Tradition här men tre år sedan jag var här på den sist. Och då orkar jag inte släpa mig till parken på kvällen ens utan lallar bara runt på marknaden på dagen.

Tack och lov missade vi det värsta av regnet när vi gick runt och kollade på marknaden. Mamma köpte fikabröd och örhängen åt sig själv, mig och dottern. (Ska visa dem när jag tagit en bild.) När det sedan började regna mycket satt vi nere på den lokala grillen/thailändska restaurangen och käkade thailändsk buffé. Inte helt fel det.

regnblöt trapp

gråa regntunga skyar

Just nu vräker regnet ner och smattrar mot altantaket här utanför. Katterna turas om att anfalla varandra och jag funderar på om det snart är dags att krypa ner i sängen med en bok.

Imorgon bär det av hem igen. Till min egen säng och så får jag krama Mattias igen. Längtar efter det.

nalle fångar ett skosnörefast!