vimsig.com

pusslat litegranna

påbörjat pussel
Jag och dottern har lagt pussel här för glatta livet. Mysig sysselsättning, men jag har utvecklat huvudvärk igen så det blev soffläge och Panodil för min del när vi var klara. Fast jag ska försöka kravla mig upp och göra mat nu. Tänkte hålla det enkelt och värma kycklinggrytan.

Så har jag hemsidespillat en del, vilket nu har lett till att jag inbillar mig att jag är färdig för den här gången. Eller nästan. Jag kom precis på en sak jag glömt. Men jag aktar mig för att lägga mig i designen. Det är ju inte min sida och han har gjort temat själv från scratch, så det är verkligen hans grej. Jag agerar bara webhost och wordpress-guru.
:)

Nu ska jag försöka organisera mitt kaos av prylar här närmast i väntan på att ugnen ska bli varm. Sen är det dags för att laga mat. Jag är jättehungrig redan!
färdigt pussel

1 Comment

  1. Anki N

    Inget tisdagstema idag?
    Kanske är du som många andra sängliggandes o sjuk.
    Ville bara fråga – saknade det.

    Anki N

Comments are closed.