vimsig.com

krymper fortfarande

hårdbrödmacka med massa keso
Så var det dags att väga sig igen då. Vilket visade sig gå bättre än jag trodde. Jag har varit lite halvslarvig så jag trodde nog att jag skulle stå still. Men vågen visade att det finns 1,2 kg mindre av mig att älska den här veckan. Har tappat 5,5 cm i omfång också. Jag mäter mig ju lite varstans på kroppen eftersom jag tänker att om jag får muskler så ger inte enbart vägandet en rättvis bild av hur det går.

Totalt sett har jag alltså minskat med 1,8 kg och 13 cm sen starten. Och det känns rätt ok. Ska bara fortsätta på det här viset tänkte jag så kommer jag att hunnit långt redan till sommaren. Och jag borde vara i mål innan min födelsedag. Jag har visserligen satt mitt mål väldigt lågt. Jag är medveten om att jag kanske inte når det, men jag vet vad jag absolut måste under för att vara nere på en normal bmi och framför allt, en hälsosam vikt.