vimsig.com

kodvimsig i huvudet

Jag har setat och pillat hemsideskod mest hela eftermiddagen och kvällen. Eftersom jag var den som installerade WordPress på sidan en gång i tiden så föll lotten på mig att uppgradera. Och sen att pilla och fixa vad som inte ville funka. Och sen att pilla in lite annat som hemsidesägaren ville ha med.

Jag har slitit mitt hår och svurit över varför det inte vill funka som det ska. Och jag är fortfarande inte nöjd, men resten får helt enkelt vänta till imorgon. När förhoppningsvis min hjärna funkar som den ska igen.

Mattias tog med sig pizza hem. Jag och dottern delade på en och jag lyckades knöla in det bland mina tillåtna points. Så blir det kort söndagsmys innan det är dags att krypa till kojs.

2 Comments

  1. Johanna

    uppdaterade du till 2.7? Mannen gjorde det för ett tag sedan och jag älskar det. Mycket smartare upplagt.

  2. Maria

    Jo det blev 2.7. Jag har ju uppgraderat den här sidan och en annan sida till det redan, så jag tyckte att det kunde vara en fördel. Speciellt som hans sida hade en riktigt uråldrig version av wp. Han känner sig vilsen och tycker han tappat kontrollen, men jag tror att han kommer att gilla det när han vant sig.

    Sidan används inte som en blogg heller utan mer som ett sätt att smart kunna uppdatera och sköta en sida. Fast nu har jag lyckats pilla in att hans nyhetssektion ska skötas med blogg-funktionen. Mycket pill i hans egengjorda tema som inte är förberett för det alls.
    :blank:

Comments are closed.