vimsig.com

helg

nyduschad
Har ägnat eftermiddagen åt att leka lite med diffusorn till kamerans blixt. Och jag tror att jag kommer att komma mycket bra överens med den! Blixten i kameran är ju löjligt stark. På den här bilden har jag ställt ner den allt jag kan och använder diffusorn.
:)

Jag har också varit duktig flicka och cyklat en sväng. Det börjar bli mer och mer en vana och det känns skönt. Visserligen suger det att inte kunna äta alla godsaker man vill när man vill, men det är värt det för resultatet. Och det är ju inte främst av fåfänga jag gör det här, utan för min hälsas skull. Även om det är klart att det är en bonus att se bättre ut. Jag använder min motivation till att fatta smarta beslut. Jag var sugen på choklad, så då bad jag Mattias köpa äpplen. Det måste bli ett bra resultat som belöning för den självkontrollen!
:g

Nu vankas det mat och efter det ska vi nog spela lite poker. Privat turnering på nätet och det är ju alltid trevligt. Shuffle up and deal!
:cool: