vimsig.com

sockerabstinens

lockande
Det ligger choklad i kylskåpet och jag försöker övervinna mitt sockerbegär. Det är så svårt. Jag vill helst bara äta godis och dricka Oboy, men jag vet ju att det är sockerabstinensen som gör sig påmind. Så jag låtsas att jag har suverän självkontroll och låter chokladen vara orörd. Mattias bara skrattar åt mig när jag med jämna mellanrum gnäller över att jag vill ha choklad eller annat godis.

/gnällig & godissugen

2 Comments

  1. Susanna

    Oh well, jag vet vad du går igenom… been there, done that. Det är bättre den tredje dagen. *vet*

  2. Maria

    Ja jag hoppas det ger sig snart. Jag har ju visserligen inte slutat helt, men skillnaden mellan att ta ett glas Oboy till frukost och att bälga i sig en liter eller två per dag är stor.

Comments are closed.