vimsig.com

slut som människa får börja om som trampcykel

gråa snöiga grenar
Ont i kroppen idag. Fast jag tror att jag är i gott sällskap. Pratade med mamma och hon berättade att en gammal kompis till mig (som hon jobbar med nu) har haft en tuff höst. Hon har reumatiska problem och den här hösten har tydligen varit usel. Och en av mina fd jobbarkompisar som också har fibromyalgi har också haft en jobbig höst. Kanske någon annan som har fibro eller liknande kan berätta hur de upplevt hösten?

Mattias skjutsade iaf ner mig till affären så att jag slapp gå eller åka buss för att handla. Så nu blir det en skapligt vettig middag iaf. Och jag ska sätta igång diskmaskinen så att det rensas upp i köket lite också. Sen tänker jag inte anstränga mig mer idag. Huvudvärken ligger och lurar under ytan och jag vill inte att den ska bryta lös.

2 Comments

  1. Lotta

    och Mattias kunnde inte handla?? ;)

  2. Maria

    Jodå, det hade han nog kunnat. Om någon av oss tänkt på det. Men jag frågade inte ens och han vet nog inte hur pass ont jag har för det har jag inte sagt. Jag bara passade på att be om skjuts eftersom han iaf skulle iväg för att jobba.
    :)

Comments are closed.