vimsig.com

fy fan vad jag är bra!

Uppdaterat! Och jag är så glad över att det gick utan några större problem, trots att jag tog ett ganska stort skutt från version 2.2.2 till version 2.6.2.

Arkivsidan vill inte fällas ihop snyggt som jag vill (ska försöka fixa det) och jag har brottats en del med andra plugins, men det ska nog ordna sig. Största grejen nu är att få nån koll på bilduppladdning. Jag har använt ett plugin för det som jag nu inte har nån länk till från wp. Så antingen får jag öppna det separat och kopiera och klistra eller så får jag försöka lära mig wp-varianten.
:nervous:

2 Comments

 1. Saija

  Määh, använder inte du Iimage Browser? Det trodde jag… Tänk så lite vi vet om varann! HAHAHA!!!! :silly:

 2. Maria

  Jodå. Det har jag gjort. Men nu saknar jag länk till det från skrivsidan. Om den finns där så har jag inte hittat den.
  :worried:

  Uppdaterat för att säga: Haha! Jag hittade den! den låg ju så fint bland de andra knapparna nu.
  :g

Comments are closed.