vimsig.com

så fint här inne

nya fina designen 
Världens bästa Marie har fixat en ny höstig fin grafik hit. Den här gången blev det höstiga äpplen och höstigare färgskala. Och jag är supernöjd!! Ser ni fortfarande blåa smileys eller nåt annat av den gamla grafiken så ligger de kvar i cachen. Uppdatera sidan så borde det lösa sig.

Det var ju Marie som gjorde förra designen med. Jag kommer aldrig att kunna designa om min egen sida när hon gör det så mycket bättre. Och det kommer att belönas på ett sätt som jag inte kan nämna här. För om jag gör det blir det ju ingen överraskning…

Hon är verkligen världens bästa Marie!
:luv:

3 Comments

  1. Susanna

    Jag håller med dig, hon är verkligen jätteduktig! :luv:

  2. Marie

    Tack så mycket! Det var kul att göra! Och jag tror att fåren trivs i den nya miljön också ;)

  3. Saija

    Kanonsnyggt!!! :up:

Comments are closed.