vimsig.com

omdesignat

Är det inte vackert här?!

Jag har brottats med omdesign här hur länge som helst. Visste inte vad jag skulle ta mig till för jag kunde inte för mitt liv få någon inspiration och idéerna var som bortflugna. Till slut satt jag här igår och slet mitt hår i frustration.

Som en räddande ängel kom Irma. Underbara snälla Irma som alltid är så fantastisk. Hon finns där för att lyssna, stötta och diskutera allt mellan himmel och jord med. Hon är en av mina bästa vänner och jag är fantastiskt glad att jag hittat henne.

Irma är en otroligt bra illustratör dessutom, vilket ju ses både här (hon har gjort all grafiken här nu) och på hennes sida. Och när jag ändå är igång och hyllar (hyllas den som hyllas bör) så får jag passa på att göra reklam för hennes roliga tecknade serie. Läs och skratta!

imy

4 Comments

 1. Susanna

  Jag minns Irma när hon höll på med country graphics. :) Hon är jätteduktig!

 2. Susanna

  .. och det är jättefint här :) Jag vill också kunna ”illustrera”. :)

 3. Irma

  Herregud Susanna! Brukade du besöka Country Colors? Vad kul att du kommer i håg den! Det har varit lääääänge sedan jag arbetade med denna typen graphic.

 4. Maria
  Jag minns också den sidan. För jag har för mig att jag visade ett av seten på svenska Ge kredit som jag skötte på den tiden. Det var så jag hittade dig Irma och började läsa din blogg.

Comments are closed.