vimsig.com

kissekatter och uppgraderingar

Igår var vi en sväng hem till mina föräldrar för att äta god mat och för att dottern skulle få klappa katterna som hon inte träffat på ett tag. Jag försökte som vanligt ta kort på katterna, men det är svårare nu när de är större och älskar att vara ute.

kajsa i gröngräset

Jaktkatterna tar också en hel del små gnagare. I det här fallet är det Kajsa som tagit in en näbbmus.

näbbmus

Nalle ville inte samarbeta med bilderna alls. Han gick genom buskarna runt huset och sen slutligen ner mot älven och då orkade jag inte springa efter längre.

nallen nobbar fotosessionen

Idag satt jag och pratade databaser och WordPress med Saija, och det ledde till att jag tog itu med uppgraderingen av WordPress som jag har skyggat från ett tag. Så sen har jag spenderat resten av dagen med att pilla med kod och försöka få mina plugins att funka som de ska. Har uppgraderat ett par av dem och tror att allt ska funka som det ska. Jag sitter också och leker med nån ny design. Vi får se hur det om det blir ordning på det också.

—————-
Lyssnar på: Rihanna – Shut Up and Drive

1 Comment

  1. Linda

    Stackars lilla näbbmus. Så gullig!

    Jag blev knäpp på wordpress. Har det på mopsmaffian, men på knorrigt ville det inte funka. Men nu har jag skaffat mig en helt ny blogg som verkar funka mycket bättre *ta i trä*

    Du har RSS!!! *skuttar av glädje* Då lägger jag till dig i RSS-läsaren nu så att jag inte missar något. *ser nöjd ut*

Comments are closed.