vimsig.com

tappat orken

mastermind

Jag har tappat orken så totalt. Det känns som om jag skulle behöva semester. Idag skulle vi träna processkrivning men istället har jag varit tvungen att rycka ut på annat och nu sitter jag här med en obeskrivlig trötthet och ingen inspiration alls. Jag är trött, trött, trött och önskar mig bara tid att sova och vila. Kanske jag borde sätta mig och grina ett stund så kan jag gå vidare sen och börja skriva. Egentligen är jag ju inte ledsen utan bara less och trött. :(

Kanske jag har drabbats av åldersnoja? Jag är defenitivt inte förtjust i tanken på att fylla år om bara en månad. Jag känner mig oftast inte så gammal som jag är och jag skulle helst vilja slippa fylla. Dessutom tror jag att folk förväntar sig att man ska fira stort eftersom jag fyller jämt, men för mig är det en plåga. Presenter vore kul dock. En chans att kanske få sånt som man inte unnar sig annars. ;)

Nej nu ska jag skriva. Måste ju ha något att lämna in liksom… :|

1 Comment

  1. Lotta

    Hej hej! Du är inte ensam om att ha tappat orken….jag är så förbaskat trött på allt. Men det skyller jag lite på årstiden! ;)

    Fast jag brukar stortrivas när det är höst….vet inte vad det är med mig. Får nog pigga upp mig med lite mer färglada färger på hemsidan snart! :o)

    Nu inser jag också att jag glömt bort att länka dig….*skäms* Lovar att fixa det ikväll!

    Kram från Lotta

Comments are closed.