vimsig.com

putsar, fejar och planerar

tvättmaskin

En stillsam dag idag. Jag har passat på att tvätta ett par maskiner och bädda rent. Kände mig lagom huslig och bestämde mig för att ta tag i sovrummet lite. Sekretären har ju stått relativt orörd sedan flytten och före det stod den ju nästan tre år i förrådet så där fanns det en massa gammalt junk. Jag hade en hel uppsättning gamla uttorkade tuschpennor i en av lådorna tex. Nu ska det få bli pysselbord istället så jag har sorterat in alla pärlor, tänger och annat. Kommer att bli jättebra när det är klart tror jag.

kökskran

Jag skulle vilja ta en tur till IKEA och kika på lite hyllor och grejer för förvaring för att få ordning och reda. Dock kräver det en viss planering eftersom det är nästan 10 mil till närmaste IKEA. Allt finns ju inte på webben. Allt finns inte ens i katalogen utan det känns som om man måste dit. En ytterligare anledning till att det kräver planering är ju att jag inte har körkort/bil utan är beroende av att åka med någon annan. Ska fjäska lite för mamma… ;)

Idag är jag ”featured” på LaLa Land. Jättekul!!