vimsig.com

things that make me go ’hmm’

äpple

Idag blev jag riktigt pissed. Läste om skolan där rektorn anser det növändigt att tala om för eleverna vad som är snyggt eller inte. Idag kan man läsa att: ”Rektorn viker inte för kritiken”. Och ved som fick mig att riktigt fatta att jag gissat rätt hela tiden var citatet från Märta Franson: ”Det var bättre förr då föräldrarna själva fick knåpa ihop till avgiften. Nu är det många föräldrar som bara vill plocka russinen ur friskolornas kaka.” Med andra ord, de mindre bemedlade eleverna passar inte in. Snobberi på högsta nivå skulle jag vilja säga. Tydligen ska bara rika få gå på deras skola. Hur välkomna känner nu de elever sig som inte skulla ha råd där att gå där om inte skolpengen fanns? *kokar av ilska*

Jag har fortfarande inga kursböcker. Bokus är segare än segast och hänvisar till att de inte har något eget lager så vem vet när böckerna kan levereras? Och bokhandeln på skolan har jag fortfarande inte fått något svar ifrån. *suck* Snart kan jag avbeställa eftersom delkursen kommer att vara slut innan jag fått kursmaterialet verkar det som.

Hittade en gigantisk spindel på hallgolvet idag. Jag absolut hatar spindlar så det var inte vidare kul att få bort den. Gläää. *gör kräkljud* Finns det någon insektsspray man kan bomba dem med?

Nu ska jag genast göra en ny kategori här där jag kan lägga alla mina små utbrott och klagerier. :(