vimsig.com

höstmörker och festlig lördag

sen handling

Igår besöktes den lokala stormarknaden för att inhandla saker till något billigare pris än man gör hemma. Jag ska erkänna att det är nog första gången (förutom på IKEA) som jag kör vagnen hela vägen till bilen för att slippa bära. Nåja, nu är en del braiga saker inhandlade i alla fall och det känns ju bra.

sen handling

Dock kändes det rätt mysko att det var mörkt redan när vi kom ut. Såå sent var det inte tyckte jag. Tänk att nu blir det inte ljusare än så här på många månader! *lite panik* När jag var liten brukade min pappa sucka lite på midsommar och säga: ”Ja nu blir det bara mörkare och mörkare och snart är det jul.” Det må vara sant men det är ju ett effektivt sätt att suga glädjen ur årets ljusaste dag. Kanske hans pessimism har smittat av sig på mig?

Kvällen spenderas så där vansinnigt hålligångigt som bara jag kan. ;) En bunke popcorn har jag som sällskap framför TV:n och det känns ganska lugnt och skönt. Tänker bara slappa och ha det bra.

popcorn