vimsig.com

jag har bara regn hos mig

molnigtDet är väl så typiskt att det bara ska regna varenda dag. Okej nästan varenda dag i alla fall. Spenderade morgonen med att snickra på fältstudieuppsatsen som måste in snart. Den skulle egentligen ha varit inne redan men vi har fått lite uppskov eftersom min skrivarpartner L var tvungen att resa lite. Vi jobbar ihop via MSN och det funkar faktiskt bättre än jag tänkt mig. Om vi nu bara kunde koncentrera oss på det vi ska hålla på med… ;)

Så när jag kliver iväg från datorn så finns det en massa städning att göra. Det är ju inte precis som att man är sysslolös, men det är ju inte direkt kul. Jag hade hellre legat på en divan och mumsat praliner om vi säger så. ;)

blåsigtSedan var det dags att ge sig ut i regnet för att gå och handla. Paraply har blivit en del av min standardutrustning den här sommaren, men idag vände det sig bara åt fel håll. Det var enklare att bara bli blöt. Nya saker att undersöka, vattentåliga mobiltelefoner och digitalkameror. :)

Tröttnade på att försöka få ordning på min egen design och laddade hem en färdig istället som jag hittade på alexking.org. Så fick jag lite mer färg också.