vimsig.com

ponnys i mängder

IMG_1102

Det gick sådär att ladda upp en bild i inlägget igår tydligen (ni skulle ha fått en kattbild). Förmodligen för att all ork i nätet här hemma gick åt till att försöka ladda upp bilder för backup när jag försökte ordna det för att kunna tömma minneskort till kameran. Idag har jag nämligen varit på ponnytävlingar för att fotografera. Främst skulle jag fotografera Niclas och Lenas döttrar och ponnys och deras lagkamrater. Det blev en ganska lång men trevlig dag och jag har nu 267 bilder att gå igenom och redigera. Och det gick bra. Och äldsta dottern red en lysande omgång i en Lätt C och placerade sig som femma. Det innebar en grön rosett på tränset och plakett och lite annat. Första placeringen och en lovande start med nya ponnyn.

Sedan har jag skruvat ihop en hylla och organiserat i klädkammaren i hallen. Det var på tiden och det är inte riktigt klart ännu så bilder på det kommer senare.

#89/100