vimsig.com

laterblogg typ

Jag tar mig friheten att blogga två gånger idag för att kompensera att jag totalt glömde bort att tidsinställa något för igår. Jag jobbade först hela dagen och sedan flängde jag hem för att snabbt byta kläder innan det var dags att åka på after work med elva av mina kollegor. Vi åkte till Liljan i Borlänge och åt grillbuffé. Mycket god och prisvärd mat som vi alla gillade och snordyra Smirnoff Ice. Vi hade trevligt i alla fall och jag är så glad att jag har fått dansa. Insåg däremot att jag behöver jobba på mina lårmuskler för det är väl inte riktigt rätt att man ska få ont i knäna av att dansa.

Mattias hämtade mig och två jobbarkompisar och skjutsade hem i 2,5 grader och snöblandat regn. Så jäkla värdelöst bakslag. Jag tyckte april fyllde kvoten av skitväder så nu får det vara nog. Jag vill kunna ut och träna och röra på mig utan att frysa rumpan av mig.

#74/100