vimsig.com

huvudvärk och glasögon

Vaknade idag med huvudvärk för fjärde dagen i rad. Det här börjar ju bli löjligt kan jag känna. Den har som vanligt gett med sig till största delen under dagen, men jag tror att jag måste se över hur jag har kuddarna eller något. Få se om det kan förklara huvudvärken.

C ville in till stan för att göra av med ett presentkort hon hade på Deichmann. Så vi gjorde det. Och sedan åkte vi till Borlänge för att köpa någon rörkapare till Mattias och lämna över ett par handväskor som jag beställt och inte ville ha men mamma ville ha dem så istället för att returnera dem så tar hon hand om dem.

På vägen dit ringde de från optikern. Mina glasögon var klara så det var ju passande. Så nu har jag terminalglasögon att ha på jobbet, nya solglasögon och sprillans nya progressiva glasögon som jag inte är van med alls. Det blir till att träna nu innan det är dags att ge sig ut i farligare miljöer med dem. Det är ju en invänjningsfas. Bågarna är sköna i alla fall.

Och som det smartskaft jag är så har jag naturligtvis satt igång en tvättmaskin på tok för sent egentligen. Jag gillar ju inte att sova med tvättmaskiner eller liknande igång så det blir vackert att hålla sig vaken tills det är tvättat (tar en evighet), tumlat och klart.

#54/100