vimsig.com

om en lördag

Vi har haft en skapligt produktiv lördag ändå. Klev upp ganska tidigt för att gå på DAK-marknaden på Lugnet. Det är alltså loppis med gamla bil- och mopedsaker, verktyg och annat relaterat. Det är en på våren och en på hösten och Mattias gillar att kika runt på dem. Däremot hoppade vi att gå på Clash of Nations och titta på skotrarna. Istället åkte vi hem. Mattias gjorde nytta genom att svetsa på sin bil och jag gjorde nytta genom att tvätta två maskiner tvätt och diska (i diskmaskinen). Fördelen med det jag gjorde var ju att jag kunde prata med Mia i telefon samtidigt.

Nu inser jag ju varför man ska ha sovmorgon på helgerna. För nu är klockan inte ens tio på kvällen och mina ögon börjar kännas rejält trötta. Jag tror att jag håller på att bli svårt mycket tant.

Imorgon ska jag kika lite på möbleringsidéer för gästrummet och tvätta överdraget till gamla bäddmadrassen. Vid närmare eftertanke kanske det vore lika bra att gå och lägga sig nu så att man orkar med. Ska bara se om jag kan hitta käppen…

#33/100