vimsig.com

bristen på bedövning

Idag har jag varit på prickmottagning på vårdcentralen. Jag ville ju gärna få mina prickar påtittade, dels för att få bekräftat att de var ok, dels för att jag hade ett hemangiom (kärlnystan/smultronmärke) och en ”leverfläck” som satt så att halsringningen på tröjor gärna skavde på dem. Så läkaren sa att vi tar bort dem.

Tydligen verkade han tycka att frysspray skulle inte bara göra det lättare att ta bort dem, men också bedöva nog. På det förstnämnda kan jag gissa att han har rätt, på det andra kan jag säga att det gjorde skitont och ska jag ta bort något mer får de fan hala fram någonting som heter något som slutar på -cain för det här var inte kul. Skojsigt nog gjorde kylsprayen också att det var skitsvårt att få någon steristrip eller liknande att fästa på huden. Det tog ett tag innan de fick dit något form av bandage. De la lite tryck på, men jag har ändå blött ganska duktigt under det.

IMG_0753

När jag kom hem stoppade jag i mig Panodil Forte och sedan kom äntligen lite lindring. Innan hade jag så ont att jag knappt kunde vrida på nacken. Och eftersom min buksmärta gjorde sig påmind sedan så tog jag Diklofenak med och sedan kändes nacken rätt ok. Tänker fylla på med mer Panodil för det var inte dumt alls det.

Nåväl. Inget mer skav med tröjor där. Nu ska det bara läka så är det problemet löst. Och jag är glad att det gjordes på en gång så blev det avklarat.

#29/100