vimsig.com

musik ska byggas utav glada ungar och tonåringar tydligen

Ikväll har jag varit på terminsavslutningen för rockskolan, eller Spela i band som jag tror att det egentligen heter. C och hennes kompisar kör ju det för andra terminen i rad och skulle uppträda. Det är ju kul att de vill spela och hålla på. Jag ser det som något kreativt och nyttigt.

Det var flera band plus två grupper från dj-skolan. Yngsta gruppen från dj-skolan kunde jag inte titta på för jag bara bröt ihop av skratt. De har sett etablerade dj:s spela och anammat fistpumpandet i luften. I flera versionen. Någon stack upp näven högt i luften, någon annan körde mer en sidledsrörelse och det där med att vara i takt var inte alltid så lätt. Och så var det svårt att få det att se naturligt ut när man samtidigt skulle hålla koll på mixning och hörlurar. De var jätteduktiga men jag kunde inte sluta fnissa. Fy på mig.

Så hade jag beställt film från Tradera för det var dags att C fick invigas i Sniper. Hon som älskar att smyga och ligga i bakhåll i tvspel. Totalt hennes grej. Och hon gillade filmen.

#94/100