vimsig.com

let’s go to the mall

Mia skrev om sin lilla tur på Youtube och hur man aldrig vet var man hamnar. Så jag började kolla på de videos hon länkat till och någonstans där hamnade jag på en av mina stora favoritlåtar från 80-talet, Tiffany och hennes I think we’re alone now. Tokälskade den när jag gick på högstadiet eller så.

YouTube Preview Image

Men det är ju omöjligt att se den videon utan att fundera över fenomenet gallerior och artister som uppträder i gallerior, något som måste haft en storhetsperiod då. Och när man funderar på det hamnar man automatiskt på Robin Sparkles och Let’s go to the mall.

YouTube Preview Image

Så mycket humor. Så mycket 80-tal. Någon annan gång ska jag ta en lång nostalgitur på Youtube och visa lite favoriter. Den här gången spårade jag ur snabbt.

#37/100

2 Comments

  1. Maria

    Haha, du spårade nog ur mer än vad jag gjorde. Eller kanske inte, jag satt och lyssnade på Herreys första LP när jag skrev inlägget. :O

    1. Maria (Post author)

      Jag säger att du spårade mer än mig. Ibland är det så kul att totalt grotta ner sig i nostalgi och bara lyssna och minnas. Jag brukar tvinga C att lyssna också och hon är väl kanske inte alltid fullt så impad… ;)

Comments are closed.